När många tänker ull tänker man på en stor härlig stickad tröja med hög polokrage som värmer. Eller kanske en klassisk ”lusekofta” att dra på efter en lång dag i backen. Det många nog inte vet, är att det finns många roliga och praktiska produkter i ull. Vi tänkte ge lite konkreta tips.

Fodral till surfplattan

De flesta av oss har idag en surfplatta som ligger på bänken hemma. Nu har det kommit en super produkt till den, i materialet ull. Ett klassiskt stilrent fodral till Ipads som är gjort i 100 % japanskt ull. Fodralet fungerar perfekt som stötskydd med sin mjuka yta och den har en perfekt passform för plattan. Med detta fodral blir surfplattan en dekorativ detalj i stället för en teknikpryl.

Flaskdekorationer

Vackra flaskor dekorerade med tovad ull, låter det konstigt? Inte för Erika Mörn, hon har nämligen startat företaget Hetta och tillverkar unika prylar i just tovad ull och kork. Produkterna är både funktionella och vackra och de har ett väldigt unik uttryck.

Ull i granen

Snart är det jul så vad passar inte bättre än att visa en ullprodukt för julgranen. Det är nämligen på bloggen grafitgra som vi hittat supersnygga julgransdekorationer i ull. Tovade hjärtan, stjärnor och pilar som hänger stilrent och vackert och pryder granen. Produkterna är egentillverkade men går att köpa om man så önskar. Med dessa i granen, till lammskinnet i soffan till jul har du garanterat det vackraste och stilrenaste julpyntet av alla, riktigt snyggt.